Коропецька громада

Тернопільська область, Чортківський район

Отримай ваучер для підвищення кваліфікації за спеціальністю «Геодезія та землеустрій»!

Дата: 08.04.2024 14:44
Кількість переглядів: 32

У квітні 2024 року за ваучером на оплату навчання розпочинається підвищення кваліфікації фахівців за спеціальністю «Геодезія та землеустрій» на базі Львівського національного університету природокористування (місто Дубляни, Львівська область).

У плані навчання: інформаційне забезпечення кадастру, земельна ділянка як об’єкт земельного кадастру, особливості реєстрації речових прав на об’єкт нерухомості, ринок земель в Україні, містобудівна документація, застосування статистичних методів в оцінці земельних ділянок, державний контроль за використання земель, особливості проведення землеустрою, тенденції розвитку геоматики, сучасні геоінформаційні системи та технології, моніторинг земельних відносин.

Довідково: Ваучер – це документ, який дає право безоплатно пройти навчання за однією із 124 професій та спеціальностей із затвердженого Переліку https://is.gd/qjIfuw

Все про організацію навчання за ваучером на вебсторінці Державного центру зайнятості у розділі “Навчання” - “Ваучери”, посилання тут  http://surl.li/feqeq

За детальнішою інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil або за тел. «гарячої лінії» - 0635765756.

 

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи

Тернопільського обласного центру зайнятості
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь