Коропецька громада

Тернопільська область, Чортківський район

Попередження про проходження підземних кабелів в населених пунктах Коропецької ОТГ

Дата: 05.03.2024 10:46
Кількість переглядів: 51

До уваги жителів Коропецької ОТГ. ВАТ «Тернопільобленего» в особі Монастириського РЕМ доводить до вашого відома, що в межах населених пунктів по вулицях та земельних наділах проходять кабельні лінії 10-0,4 кВ .

Фото без опису
Уздовж підземних  кабельних ліній електропередач визначено охоронну зону у вигляді земельної ділянки, обмеженої вертикальними площинами, що віддалені по обидві сторони лінії від крайніх кабелів на відстані
1 метра.

Порядок проведення робіт в охоронних зонах.

Забороняється  в  охоронних  зонах  кабельних ліній  виконувати  будь-які дії,  що можуть порушити нормальну роботу електричних мереж,  спричинити їх пошкодження  або  нещасні випадки, а саме:

     зводити будинки, споруди будь-якого призначення, виконувати будівельні роботи;

     влаштовувати будь-які звалища, складати добрива, корми, торф, солому, дрова, інші матеріали;

     розпалювати вогнища;

     саджати дерева та інші багаторічні насадження;

     виконувати роботи   із   застосуванням   ударних  механізмів, скидати вантажі масою понад 5 тонн,  скидати і зливати їдкі і  ті, що  спричиняють корозію,  речовини,  пально-мастильні матеріали.

Юридичні та фізичні особи несуть адміністративну та кримінальну відповідальність за порушення «Правил правил охорони електричних мереж».

Відповідно до Правил охорони   електричних   мереж підприємства,  установи,  організації,  окремі  громадяни у  разі відведення  їм  під забудову земельних ділянок,  на території яких розташовані електричні мережі,  зобов'язані  завчасно  погоджувати будівництво з Монастириським РЕМ.

Всі роботи у межах охоронних зон повітряних і кабельних ліній електропередач, трансформаторних підстанцій, розподільчих пунктів і пристроїв здійснюються виключно під наглядом представника Монастириського РЕМ.

Наголошуємо, що у  разі  виявлення  кабелю,  не  позначеного  у технічній документації на виконання робіт,  слід негайно  припинити  роботи, вжити  заходів  для забезпечення збереження кабелю і повідомити про це Монастириський РЕМ по тел. 2-10-57, 2-14-57.
Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь