Коропецька громада

Тернопільська область, Чортківський район

Інформаційне повідомлення

Дата: 20.01.2022 16:46
Кількість переглядів: 418

         Коропецька  селищна рада інформує про проведення консультацій з громадськістю у формі публічного громадського обговорення щодо схвалення проєкту рішення сесії Коропецької селищної ради «Про зміни в освітній мережі у Коропецькій територіальній громаді  на 2023-2024 н.р.»  за участю представників органів місцевого самоврядування, жителів територіальної громади, батьків здобувачів освіти, працівників закладу освіти, громадських організацій,  аналітиків, експертів. Надаємо для розгляду та обговорення текст проєкту рішення «Про зміни в освітній мережі у Коропецькій територіальній громаді на 2023-2024 н.р.»  

Мета проведення консультацій: збір пропозицій до проєкту рішення сесії Коропецької селищної ради «Про зміни в освітній мережі у Коропецькій територіальній громаді  на 2023-2024 н.р.» опрацювання та подання на розгляд депутатів місцевої ради.

Варіанти вирішення питання: Реорганізація в 2023-2024 навчальному році філії «Вербківська ЗОШ І-ІІ ступенів» Опорного закладу "Коропецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Марка Каганця Коропецької селищної ради Тернопільської області"( з 2022 р. – філія  «Вербківська гімназія»)  у філію «Вербківська початкова школа», переведення учнів 5-9 класів до Базової структури Опорного закладу в смт.Коропець  з організацією підвозу, надання пропозицій працевлаштування вивільненому педагогічному персоналу у Базовій структурі Опорного закладу в смт.Коропець.

Способи забезпечення участі у консультаціях: збори трудового колективу, батьківські збори, індивідуальні консультації, групові обговорення (до 10 осіб) за попередньою домовленістю, засоби поштового зв’язку, електронна пошта, телефонний зв’язок.

Місце проведення публічних заходів: батьківські збори  та збори трудового колективу  – Вербкіська філія, індивідуальні бесіди та групові обговорення (до 10 осіб) за попередньою домовленістю – Коропецька селищна рада.

Номер телефону, за якими видаються консультації з обговорюваного питання та подаються пропозиції: 0355547545.

Поштова адреса: 48370, Тернопільська область, Чортківський район, смт.Коропець, вул.Каганця, 10

Електронна пошта: korrada@ukr.net

Термін подання пропозицій: до 15 січня 2023 року включно.

Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення: оприлюднення звіту публічного громадського обговорення стосовно Проєкту рішення на офіційному веб-сайті Коропецької селищної ради 23 січня 2023 року. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь