Коропецька громада

Тернопільська область, Чортківський район

Вітальне слово голови громади.

Дата: 19.08.2021 13:31
Кількість переглядів: 545

Дорогі краяни!
 Коропецька селищна об’єднана територіальна   громада утворена  в рамках адміністративно-територіальної реформи у 2015 році.
 В 2020 вона розширилась вклюенням сіл Вістря     та Горигляди.
  Розроблення Стратегії розвитку Коропецької   селищної територіальної громади припало на       дуже важливий для органів місцевого   самоврядування час, коли реформа децентралізації знаходиться у найбільш активній фазі: до об’єднаних територіальних громад передається цілий ряд повноважень від державних інституцій, проходить реорганізація різних сфер діяльності громад. Саме тому, в умовах децентралізації дуже важливо правильно визначити стратегічні цілі розвитку громади, визначити ті завдання, реалізація яких покращить якість життя її мешканців. На основі напрацювання Стратегії розвитку, раціонально використовуючи існуючий ресурсний потенціал, інвестиції при активній підтримці бізнесу та громадськості, планується забезпечити формування належної соціальної,  рекреаційно-туристичної та інженерної інфраструктури громади, створити комфортні умови для проживання та відпочинку.

Процес розробки стратегії відбуватиметься за експертної підтримки, забезпеченої «ГРОМАДА UA», "U-lead з Європою", а також за участю представників від адміністративних одиниць – старостинських округів, які увійшли до складу Коропецької селищної територіальної громади, депутатів, представників місцевих установ та організацій, приватних підприємців, активістів та фахівців органів місцевого самоврядування.
Я вдячний усім, хто долучиться до підготовки цього важливого документу. Разом з тим наголошу, що Стратегія розвитку Коропецької селищної  територіальної громади є живим документом, до якого можуть і повинні вноситись зміни, що виникають із змінами стратегій розвитку держави і регіону. Сподіваюсь на діалог та щиру співпрацю в пошуках та втіленні механізмів місцевого розвитку і забезпечення реального місцевого самоврядування. Сподіваюсь, що кожен мешканець громади активно включиться у розбудову та розвиток власного життя, що призведе до зміцнення нашої громади.
Бажаю усім нам наполегливості, відданості та терпіння!
З повагою, селищний голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь