Коропецька громада

Тернопільська область, Чортківський район

ДО ВІДОМА ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

Дата: 07.09.2020 16:54
Кількість переглядів: 9209

Фото без описуДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ  Коропецької  ОТГ!!!

    

На підставі протоколу № 27 від 03.09.2020 року позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій,  протоколу  від 04.09.2020 року,  засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при  районній державній адміністрації,  протоколу № 15 від 07.09.2020 року засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при   Коропецькій селищній  раді, епідеміологічних показників захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, Тернопільського обласного лабораторного центру МОЗ України, територія Монастириського району ( в тому числі Коропецька ОТГ ) віднесена до «червоного» рівня епідемічної небезпеки, з приводу чого прийнято спільне рішення виконавчого комітету та комісії ТЕБ та НС: 

1. На території Коропецької ОТГ з 07 вересня 2020 року терміном на 14 днів дотримуватись вимог, передбачених червоним рівнем епідемічної небезпеки. Посилити роз’яснювальну роботу,  щодо необхідності дотримання карантинних заходів, які здійснюють свою діяльність в умовах червоного   рівня епідемічної небезпеки.

2. Заборонити з 07 вересня 2020 року на території громади:

 2.1. Відвідування закладів освіти здобувачами освіти, а саме:

 - для Коропецької ЗОШ І-ІІ ст. ім.М.Каганця, (директору  Лукасевич В.М.) продовжити   навчання учнів за дистанційною формою:

-  Керівникам  Коропецької мистецької школи (Садівський П.С.), Світлянської ЗОШ І ст. (Мельник І.Я.), Стіглянської ЗОШ І ст. (Гушпіт М.С.) організувати навчання за дистанційною формою.

- в зв’язку з неможливістю організувати дистанційну форму навчання, рекомендуємо директору Вербківського НВК( Проців Г.Є). прийняти рішення про оголошення канікул з 07.09.2020 р., а  садочок на карантин.  

- Директору Коропецького дитячого садка Старик Г.П. продовжити карантин.

 2.2. Керівникам усіх установ Коропецької селищної ради  перевести працівників  в онлайн-режим ( дистанційна форма), тимчасово скасувати  всі особисті прийоми громадян в установах Коропецької селищної  ради.

2.3.  Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання , які провадять діяльність у сферах культури,закладів громадського харчування (кафе,барів):

2.4. Роботу стихійного ринку в смт.Коропець;

2.5. Регулярні та нерегулярні перевезення автомобільним транспортом, крім перевезення:

- легковими автомобілями,кількість пасажирів, включаючи водія, в яких не більше п’яти осіб без урахування осіб віком до 14 років;

- службовим та /або орендованими автомобільними транспортними засобами підприємств , закладів та установ забезпечення водіїв та пасажирів під час таких перевезень засобами індивідуального захисту в межах кількості місць для сидіння і виключно за маршрутом руху, про які проінформовано не менш ніж за два дні органи поліції.

3. Дозволити на території громади:

- торгівлю продуктами харчування, засобами гігієни та виробами медичного призначення,лікарськими засобами, ветеринарними препаратами, насінням, пестицидами та агрохімікатами;

- провадження медичної практики, ветеринарної практики, страхової діяльності,   роботу АЗС, діяльності  об’єктів поштового зв’язку, ремонту транспортних засобів та побутових виробів  і предметів особистого вжитку;

- торгової діяльності та діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень;

- відвідування отримувачами соціальних послуг установ , що надають соціальні або реабілітаційні послуги сім’ям, особам , що у складних життєвих  ситуаціях.

 

Переконливо просимо Вас по можливості обмежити візити до  селищної ради та звертатись в усному порядку  за телефонами ( 47-5-54, 47-3-31, 47-4-45 та електронною поштою Korrada@ukr.net) або на мобільні номери.

Жодне Ваше звернення не залишиться без уваги, вони будуть передані на розгляд в день надходження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь