Коропецька громада

Тернопільська область, Чортківський район

Оперативна інформація про COVID-19

Дата: 20.08.2020 22:34
Кількість переглядів: 570

Фото без опису

Оперативна інформація для   жителів  Коропецької ОТГ!

      З початку пандемії в  Коропецькій  ОТГ  і до 20 серпня 2020 року зареєстровано 9 лабораторно підтверджених випадки коронавірусного захворювання, з них   5  хворих ( 1-с.Вербка, стан важкий, 1-с.Світле та  3 смт. Коропець, стан їх середньої важкості ( 4 випадки нововиявлені, а 1 продовжує хворіти). Хворі  перебувають на  стаціонарному  лікуванні в госпіталі. Четверо  людей  вже одужали - вітаємо їх!!!

      Сімейними лікарями встановлюється коло контактних осіб, що спілкувалися з хворими  і  всі знаходяться вже  на самоізоляції, а  при підозрі на COVID-19 проводиться забір  зразків для ПЛР досліджень ( відібрано 131 проб). 

     За  минулий тиждень  було зареєстровано 3 нових випадки, а спочатку цього тижня  вже знову 2 випадки  спричинених COVID-19. Під підозрою  перебувають ще 27 осіб.

Інформування про виявлені випадки здійснюється виключно після отримання результатів від ДУ «Тернопільський ОЛЦ МОЗ України»  на підставі досліджень методом ПЛР.

     Звертаємось до кожного жителя громади: будьмо свідомими та пильними, у  разі недомагання (підвищення температури, кашлю, нежитю) ,  звертатися за телефоном до свого сімейного лікаря.               Виконуйте рекомендації МОЗ, вони  прості та обов‘язкові для всіх без виключення:

- масковий режим, соціальна дистанція, використання антисептиків, уникайте скупчення людей, самовільно не залишайте місця самоізоляції. Дотримання цих правил - рятує життя. Не нехтуйте ними, хвороба може спіткати кожного, а це найдієвіший спосіб убезпечити себе від інфікування.

Бережіть себе, родину, а також наших медичних працівників!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь