Коропецька громада

Тернопільська область, Чортківський район

У Коропецькій ОТГ нові підозри на коронавірус!

Дата: 10.08.2020 20:48
Кількість переглядів: 633

Фото без опису

 НОВІ ПІДОЗРИ НА КОРОНАВІРУС!

 

       Повідомляємо,що  10 серпня 2020 року  відбулося засідання комісії ТЕБ та НС,  прийнято рішення щодо відновлення роботи дитячого ясла-садка в смт.Коропець  з 01 вересня 2020 року, якщо не буде інших змін та обговорено питання  нових підозр на корона вірус  і відповідно заходи, щодо  дезінфекції. Станом на 10.08.2020 року у  нашому селищі, за результатами досліджень обласного лабораторного центру   1 (один) офіційно зафіксований випадок хворих на COVID-19. Дана особа перебуває на стаціонарному лікуванні (стан середній) .  Сьогодні медичними працівниками Коропецької амбулаторії  відібрано  9 проб,  для проведення досліджень методом ПЛР, з них  2 особи  під підозрою. Якщо у результаті аналізу ПЛР показник виявився від’ємним, то підозра  анульовується.

       Також  ведеться робота по встановленню кола контактних осіб. Результати ще невідомі. 36 осіб  вже перебувають на самоізоляції.

      За попередніми даними  оперативної інформації  із  проведених 42 тестувань  виявлено 4  інфіковані особи, які   вже одужали. Вітаємо!
На жаль, така ситуація стала наслідком нехтування правилами карантину. Отже, не ходіть без потреби по вулицях, не відвідуйте ринки, магазини та будь які  інші  заклади,   які б   стали вогнищами небезпеки зараження коронавірусом. Також якщо у когось з знайомих підтвердили COVID-19 не лякайтесь їх, вони не прокажені,і у більшості не винні у тому, що заразилися! Пам’ятайте, що саме вони зараз потребують нашої  підтримки та допомоги, а не дорікань! За 14 днів більшість з них не зможуть когось заразити, бо вірус не живе довго в організмі!

Залишайтесь людьми…  Окреме дякую, нашим сімейним лікарям!! Бережіть себе! Зберігайте спокій та будьте здорові!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь