Коропецька громада

Тернопільська область, Чортківський район

З професійним святом,днем бухгалтера!

Дата: 16.07.2020 11:58
Кількість переглядів: 552

Фото без опису

                             Шановні колеги, друзі та партнери!

       Сьогодні, 16 липня, в Україні відзначається День бухгалтера та аудитора. З нагоди професійного свята  хочу привітати працівників відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності Коропецької  селищної  ради.

      Хай він для вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням

професійного внеску в загальнодержавну справу, хай кожному бухгалтеру в цей

день люди висловить подяку і шану за скромну, але вкрай необхідну клопітку працю,яка визначається ще й найвищими моральними критеріями: порядністю, чесністю,принциповістю, законністю. Робота працівників бухгалтерських служб справедливо вважається однією з ключових ланок будь-якої організації. Сумлінно виконуючи свої обов’язки, ви забезпечуєте чіткий контроль фінансових потоків, своєчасність податкових платежів, без вашої належної роботи неможливо досягти подальшого розвитку економіки громади та держави загалом. У цей святковий день бажаю вам міцного здоров’я та родинної злагоди, прихильності долі на довгі роки і людської шани.  Нехай мудрими будуть ваші дії, праця приносить вам тільки задоволення, а кожен день життя наповнюється людськими радощами, щастям і любов’ю !

Тож, хай життя ваше, шановні, з кожним днем наближається до досконалості, хай не підводить, а тільки гартується ваше здоров'я. Добробуту вам і процвітання та гідної за це оплати праці!!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь