Коропецька громада

Тернопільська область, Чортківський район

В Коропецькій ОТГ зареєстрований один випадок захворювання на COVID-19

Дата: 09.07.2020 13:36
Кількість переглядів: 578

Фото без опису

В Коропецькій ОТГ зареєстровано один випадок захворювання на COVID-19.

Станом на 05 липня 2020 року   на території Коропецької  ОТГ від початку запровадження карантинних заходів  зафіксовано  перший (1) підтверджений ПЛР-дослідженням випадкок гострої респіраторної інфекції, спричиненої коронавірусом  COVID-19 (смт.Коропець). Всього протестовано методом ПЛР  49 жителів ОТГ, з них результат у   48   від’ємний, а 1 позитивний. Підозрами вважаються випадки, де у пацієнтів було взято мазок на ПЛР-дослідження і подано його на аналіз. Тобто, показник підозр відображає кількість зразків, взятих на ПЛР у роботі. Якщо у результаті аналізу ПЛР показник виявився від’ємним, то підозра анульовується.

Додатково інформуємо, що хвора  особа знаходиться на самоізоляції  в дома, проживає одна  та перебуває  під наглядом  свого сімейного лікаря, а також  повідомляємо у  разі виявлення бажання жителям ОТГ індивідуально  пройти тестування  на COVID-19, зверніться за консультацією  до сімейного лікаря.

Враховуючи стиуацію в смт.Коропець 08 липня 2020 року проведено дезінфекцію  входів в будинок, де виявлено інфекцію, препаратом БЛАНІДАЗ-300,  працівниками Бучацького міжрайонного відділу ДУ «Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ України».

 Враховуючи наявність підтвердженого  випадку коронавірусного захворювання у нашій громаді, ще раз наголошуємо на необхідності строгого дотримання всіх умов карантину!

 При перших симптомах респіраторних захворювань обов’язково зателефонуйте своєму сімейному лікарю. Залишайтесь вдома! Пам’ятайте, самоізоляція – найдієвіший спосіб убезпечити себе та своїх близьких та рідних від інфікування.Будьте особливо відповідальними у час карантину, намагайтесь уникати місць масового скупчення людей, пам’ятайте про збереження дистанції, без нагальної потреби не покидайте своїх домівок, надягайте захисні маски та часто проводьте дезінфекцію рук.

  Оновлена інформація щодо поширення інфекції COVID-19 на території  Коропецької ОТГ оприлюднюється при появі кожних нових випадків.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь