Коропецька громада

Тернопільська область, Чортківський район

Подяка за підтримку

Дата: 21.04.2020 09:30
Кількість переглядів: 524

 Коропецька  селищна рада   висловлює найщирішу вдячність організаціям та приватним підприємцям, жителям громади, а також  уродженцям Коропця, які проживають за межами громади і  в цей важкий час не забули про рідне селище, надали матеріальну допомогу медичним  закладам нашої громади.

Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я мешканців об’єднаної територіальної громади. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців. Хочеться ще раз щиро подякувати за Вашу підтримку та за Ваші щирі і чуйні серця. За те що Ви не стоїте осторонь проблем простих людей. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіляких благ і процвітань. Нехай Бог Вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя!

 Було розпочато благодійний збір коштів медичними закладами та селищною радою для придбання та забезпечення засобами індивідуального захисту медичного та обслуговуючого персоналу, дезінфікуючих засобів та придбання необхідних апаратів для боротьби проти коронавірусу.

Загроза поширення COVID-19 вимагає не тільки ефективних дій влади, але й об’єднання зусиль громадськості, медиків, бізнесу, благодійників, усіх небайдужих громадян.

Бажаємо Вам здоров'яФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь