Коропецька громада

Тернопільська область, Чортківський район

ПРИВІТАННЯ

Дата: 07.12.2017 09:32
Кількість переглядів: 966

            Шановні  Коропчани,

працівники органів місцевого самоврядування,  депутати всіх рівнів!       

    Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування.

       Це свято нашої громади, громади кожного села, селища та міста, кожного їх мешканця. Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні. Це традиція вільних людей, котрі не мають над собою володаря, а визнають лише провідника та виборних людей, яким довіряють і яких наділяють владними повноваженнями. Тільки така влада є й справді народною — владою не над громадою, а легітимною владою самої громади, для громади та в інтересах громади.

      Діяльність  селищної ради є відкритою, прозорою та спрямованою лише на одне – на задоволення життєвих потреб мешканців  селища. Нині на порядку денному ще багато проблем, розв’язання яких дасть можливість   розвиватися стабільно, впевнено дивитися в майбутнє. А визначальну роль у вирішенні життєво важливих для  коропчан питань відіграють саме органи місцевого самоврядування.

  Впевнені, що працівники органів місцевого самоврядування залишатимуться завжди мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу. І разом з усією громадою, депутатами та громадськими організаціями в мирі й злагоді підніматимуть потенціал краю на вищий рівень.  

     Висловлюю  вдячність депутатам місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади, тим самим забезпечують право кожного з нас бути почутим.

     Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

     Уклін і шана вам, дорогі  коропчани, за любов до рідного краю, самовіддану щоденну працю, високу активність у громадсько-політичному житті, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди. Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, достатку й благополуччя. 

  Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю й України додають усім нам  сили та наснаги.

 З повагою: селищний голова                                                         В.І.Мельник


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь