Коропецька громада

Тернопільська область, Чортківський район

розпорядження селищного голови №33 «Про тимчасове обмеження доступу до адміністративної будівлі Коропецької селищної ради та приміщень її виконавчих органів»

Кількість переглядів: 304
Скликання: восьме скликання
Сесія: Шоста чергова сесія
Тип документу: розпорядження селищного голови
Дата: 19.04.2021
Номер документу: 33
Назва документу: Про тимчасове обмеження доступу до адміністративної будівлі Коропецької селищної ради та приміщень її виконавчих органів
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.01 МБ)
  2. Файл 2 (0.11 МБ)

Україна

КОРОПЕЦЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

                                             РОЗПОРЯДЖЕННЯ
                                           СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

Від 19 квітня 2021 року                                                                     33

смт. Коропець

Про тимчасове обмеження доступу до адміністративної будівлі Коропецької селищної ради та приміщень її виконавчих органів

Відповідно до п.19, 20 ч.4 ст.42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.29 Закону України „Про захист населення від інфекційних хвороб”, на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 „Про запобігання поширення на території України коронавірусу COVID-19” із змінами та доповненнями до неї, беручи до уваги  доповідну записку керуючого справами виконкому О.Винничука щодо ситуації з захворюваності в Коропецькій селищній раді та з метою виконання протиепідемічних заходів, пов’язаних з епідемією коронавірус COVID – 2019

1.На період з 19 квітня до 23 квітня 2021 року встановити особливий режим роботи Коропецької селищної ради, згідно з яким:

1.1) тимчасово обмежити доступ громадянам України та іншим особам до адміністративної будівлі Коропецької селищної ради, адмінбудівель старостинських округів, крім працівників відділів, та депутатів селищної ради.

1.2) доступ особам, запрошеним на засідання комісій, рад та на інші заходи, надавати на підставі затверджених списків відповідальною особою за організацію та проведення заходу;

1.3) припинити проведення особистого прийому громадян селищним головою та його заступником;

1.4) звернення до Коропецької селищної ради надсилати виключно засобами телекомунікаційного зв’язку, на електронні адреси:  info@koropecka-rada.gov.ua ,  номери 03555 47554 та за контактними телефонами вказаними на дверях адмінбудівлі, в письмовій формі при вході в адмінбудівлю у скриньці звернень.

1.5) виконавчим органам ради, підприємствам, установам, організаціям незалежно від форми власності здійснювати документообіг з Коропецькою селищною радою через електронну пошту  info@koropecka-rada.gov.ua

2. Працівникам Коропецької селищної ради при найменших ознаках захворювання вжити заходів для самоізоляції, в телефонному режимі повідомити про свій стан здоров’я відповідну установу охорони здоров’я та безпосереднього керівника.

3. Технічному працівнику Равлюк О.В, керівникам відділів, , які розташовані поза межами адміністративної будівлі, забезпечити проведення дезінфекційних заходів своїх приміщень.

4. Особливий режим роботи Коропецької селищної ради адаптується та доповнюється відповідно до ситуації в області та селищі.

5. Керуючому справами виконкому О.Винничуку довести це розпорядження до відома працівників відділів, старостинських округів та служб селищної ради.

6. Заступнику селищного голови Дрозд С.В забезпечити оприлюднення цього розпорядження на офіційному сайті селищної ради.

 

 

   

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь