Коропецька громада

Тернопільська область, Чортківський район

УВАГА! ВЕСНЯНА КАМПАНІЯ ЩОДО ПЕРОРАЛЬНОЇ ІМУНІЗАЦІЇ ЛИСИЦЬ

Дата: 21.05.2024 16:48
Кількість переглядів: 110

Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області повідомляє, що на виконання вимог протоколу № 1 від 13.03.2024 Держаної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Кабінеті Міністрів України, щодо організації проведення компанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу у 2024 році з урахуванням Закону України від 24.02.2022 №2102-ІХ «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», протоколу Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Тернопільській обласній військової адміністрації від 26.03.2024 року № 2-2024 22-23 травня 2024 року на території громади буде проведена весняна кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу методом наземного розподілу принад з вакциною.

Для розповсюдженням вакцини у кожній територіальній громаді створені робочі бригади до складу яких входять представники Головного управління Держпродспоживслужби в області, державної служби ветеринарної медицини, органів місцевого самоврядування, Національної поліції, лісового та мисливського господарства, користувачів мисливських угідь тощо.

Нагадуємо, що принада з вакциною «Орісвак» безпечна для людей і тварин (має вигляд невеликих брикетів розміром із сірникову коробку із запахом м’ясо-кісткового борошна). Звертаємось до мешканців Тернопільської області із розумінням віднестись до заходів з вакцинації диких м’ясоїдних, при виявленні принад не руйнувати їх та не брати в руки, а залишати привабливими для тварин.

Дякуємо за розуміння та висловлюємо прохання щодо максимального поширення даної інформації!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь