Коропецька громада

Тернопільська область, Чортківський район

Фестиваль коропа "КоропФест" у Тернопільській області

Дата: 23.06.2016 13:58
Кількість переглядів: 1957

Фото без описуКожного року на третю неділю липня    в селищ міського типу  Коропець Тернопільської області відбувається фестиваль кулінарного мистецтва "КоропФест ", головним героєм якого буде риба короп.

Цей фестиваль проходить тут не випадково - у місцевій річці завжди було повно коропа, а жителі Коропця здавна вважаються найзавзятімими рибалками в околицях.

У програмі "КоропФест " - дегустації сотні страв з коропа, майстер-класи з приготування місцевої страві - вареників з коропом і фірмового у Коропці коропа маринованого.

Також заплановані: риболовля, екскурсії, майстерні народних ремесел, семінар, присвячений розвитку зеленого туризму, благодійний аукціон і концертна програма.

На цьогорічному фестивалі глядачам будуть представлені 100 різних рецептів приготування коропа, що стане унікальним досягненням кулінарного мистецтва, гідним сторінок «Книги рекордів України».
Запрошуємо Вас та Ваш колектив стати учасниками фестивалю «КоропФест-2010». Колективні учасники представляють на ньому 3-5 страв з коропа, приготовлених за оригінальними рецептами.

Для оформлення своєї презентації кожному учаснику виділяється окреме місце. Виставкові страви є центральним елементом презентації, яка може включати інформаційні буклети, афіші, сувенірну продукцію учасника фестивалю і розкриває туристичну привабливість Тернопілля та гостинність наших людей.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь